Tippkokast “köögikurat” Herkki Ruubel kokkamisest, restoraniäri ja kokaks olemise tagalast

#178 Tippkokast “köögikurat” Herkki Ruubel kokkamisest, restoraniäri ja kokaks olemise tagalast by 🎧🎙️Podcast “Ausad mehed”

Kuula:

Kirjeldus:
Seekord oleme taaskord kolmekesti. Mina, Elise ja külaline Herkki!

Herkki Ruubel on Eesti tippkokk, kes on olnud tegev restoranimaastikul viimased 16 aastat, millest 6 aastat töötanud peakokana. See metsik teekond on teda tööle viinud Londonisse Gordon Ramsey tipprestorani, Kopenhaagenisse restorani Noma, mis on mitmel korral valitud planeedi parimaks söögikohaks. Eestis olles on ta viinud tippu restorani Raimond, Pärnu Rannahotelli restorani ning Villa Ammende, mis on praegu ka Herkki peatuspiagaks, kus me ka tänast episoodi salvestame.

NB! Kui tunned, et soovid “Ausad mehed” podcasti tegemisi toetada, siis saad seda teha järgnevale konto kaudu. Iga summa aitab, aitäh! Konto, millele toetust saata:

IBAN: GB68REVO00997013422585
BIC: REVOGB21
SAAJA: Chris Kala
SELGITUS: Oma facebooki nimi

Ausad Mehed:
www.chriskala.com
www.ausadmehed.ee

Facebook:
www.facebook.com/podcastausadmehed/
www.facebook.com/chriskkala
www.facebook.com/elise.lompp

Jälgi ka Herkkit:
www.facebook.com/herkki.ruubel