Mina ei taha veel magama jääda

Laura ja Sass räägivad kõigest mis neile parasjagu huvitav tundub. Mina ei taha veel magama jääda.


Viimased saated:

 • Mina ei taha veel magama jääda #22 02.07.2020
  Võhandu jõe(la) special, ehk "Titanic".Parkisime oma parve Võhandu jõe kaldale ja salvestasime eksprompt vestluse jõge valvava pooljumala ja häälitseja Ingmar Jõelaga. Millest täpselt rääkis …
 • Mina ei taha veel magama jääda #21 27.05.2020
  "Palun ärge püsige kodus."Selles episoodis viskame õli tulle ja lahkame väikest osa kõigest ja kõigist mis meid viimase paari kuu jooksul tugevalt häirinud on.Lollid reeglid.Lollid näitlejad …
 • Mina ei taha veel magama jääda #20 10.04.2020
  Proovime aru saada mis toimub.
 • Mina ei taha veel magama jääda #19 23.03.2020
  Laural on koroonast üleküllus. Kalevipoeg proovib riigikogulaste palgatõusu peatada. Ropendame. Kas kinos filmid käivad kui kino ei tööta? Kes võtab esimese asjana miljard eurot laenu? Kes on 20 trilj …
 • Mina ei taha veel magama jääda #18 09.03.2020
  Selles episoodis räägime kliimast (kasutame selleks oma väikeseid ajusid), mesilastest, teaduse pahupoolest ja koroonašmoroonast. Ja Laura rääkis internetis vana sõbraga. Eesti Tervise Arengu Instituu …

Laura Lisete Roosaar & Aleksander Eeri Laupmaa.