restoran

Restoranide ja cateringi näguripäevad. Sektor vajab positiivseid sõnumeid

Restoranide ja cateringi näguripäevad. Sektor vajab positiivseid sõnumeid Kuula: https://feeds.soundcloud.com/stream/833303950-majandusaruanne-restoranide-ja-cateringi-naguripaevad-sektor-vajab-positiivseid-sonumeid.mp3 Kirjeldus: Majandusaruande podcastis on seekord külas Saku Õlletehase juht Jaan Härms ning Carmen Cateringi juht Argo Koppa. Juttu tuleb sektori olevikust ja tulevikust ning sellest, miks kurikuulus 2+2 reegel tuleks kaotada. Saatejuht Tanel Saarmann.

Read More

Kuidas restoranid kriis ajal hakkama saavad? Tippkokk, kes ujub vastuvoolu.

3. Kuidas restoranid kriis ajal hakkama saavad? Tippkokk, kes ujub vastuvoolu. Kuula: https://feeds.soundcloud.com/stream/791240848-toidujutud-kuidas-restoranid-kriis-ajal-hakkama-saavad-tippkokk-kes-ujub-vastuvoolu.mp3 Kirjeldus: Selle asemel, et rääkida restoraniäri kutsuvast iseloomust ja reaalse elu telgitagustest, jagas Ants oma kogemusi hoopis ellujäämisest kriisi ajal ning prognoosis sedagi, mis saab Eesti restoranidest siis, kui epideemia läbi.

Read More

Liisi Tarvo

Liisi Tarvo – “Negatiivne tagasiside ei ole negatiivne tagasis… Kuula: https://media.blubrry.com/hakkametegutsema/content.blubrry.com/hakkametegutsema/Liisi_Tarvo_final.mp3 Kirjeldus: “Kas äri üldse töötab, kui kõik on hästi?” Meil on äärmiselt hea meel jagada teiega lugu, mis on tõestuseks sellele, et sihikindlus ja kirg oma tegemiste vastu viivad sihile olenemata vanusest. Saage tuttavaks Liisiga, kelle missiooniks päästa maailm iga päev vrapiga on olnud…

Read More