Äripäeva Raamatuklubi: kas suhkur tapab ja väetoit päästab?

21.04 Äripäeva Raamatuklubi: kas suhkur tapab ja väetoit päästab?

Kuula:

Kirjeldus:
Kas teate, kui mitu teelusikatäit suhkrut võib olla väikeses purgis karastusjoogis? Kas termin „galaktoos“ seostub pigem galaktika kui suhkruga? Kas šokolaad on siis kasulik või ikkagi kahjulik? Ja kas väetoit ja toidulisandid lunastavad meie toitumispatud? Et aina muutuvas terviseteabes orienteeruda, päästa oma elu ning säästa tühjadelt müügilubadustelt, tulevad appi kaks raamatut ja kaks tippmeedikut: „Suhkrukindel“ ja „See raamat võib päästa Teie elu“ ning dr Ülle Einberg ja dr Diana Ingerainen. Saatejuht on virtuaalkliinik.ee ärijuht Tuuli Seinberg.

Mis selle suhkruga siis on – kas süüa või mitte süüa?

Mis selle suhkruga siis on – kas süüa või mitte süüa?

Kuula:

Kirjeldus:
Suhkrust räägitakse palju. Enamasti selles võtmes, et see on midagi paha ja hirmsat, et seda ei tohi süüa. Kas tõesti peab suhkrut kartma ning kui palju suhkrut sisaldavad Eestis müüdavad toiduained?

Suhkrust ja maiustustest sõltuvusse jääda pole võimalik

Suhkrust ja maiustustest sõltuvusse jääda pole võimalik

Kuula:

Kirjeldus:
Suhkurt ei tasu karta, vastupidi – enda ja oma pere tervise huvides tasub nende toimega kursis olla. Oluline on aga teada, et lisatud suhkrud ei tohiks anda üle 10% soovituslikust energiast.

Toitumine, suhkur ja toidutööstus

Ajuvabadus Podcast #1│Toitumine, suhkur ja toidutööstus

Tere tulemast kuulama Ajuvabadus Podcasti! Siin räägime põnevatel ja elulistel teemadel ning jagame mitmekesist informatsiooni. Saatejuhtid on Joonas Särplep ja Juhani Särglep, lisaks on saatesse oodata külalisi erinevatest eluvaldkondadest.

Täna räägime toidutööstuse saladustest, suhkru kahjulikkusest ja rasvumisest – mida halba üleliigne suhkur meie kehaga teeb, kuidas inimestele toidetakse ette pooltõest informatsiooni ning kuidas on võimalik, et 10% maailma populatsioonist on ülerasvunud. Põnevat kuulamist!